Hermann Salg & Events
   
   
   
 
 

Fodbold-, golf & oplevelsesrejser

Hermann Salg og Events har stor erfaring i salg af både fodboldrejser, golfrejser og oplevelsesrejser. Skal turen gå til Manchester, London eller Liverpool? – Madrid eller Barcelona? Hamburg eller Dortmund? – vi har mulighed for at hjælpe dig med din rejse, efter nærmere tilbud.

Derudover er vi rigtig dygtige til at sammensætte din firmarejse, uagtet om det er med eller uden en sportslig oplevelse. Vi sammensætter i fællesskab din tur ud fra dine ønsker og deltager gerne som guide.

Hermann Salg & Events laver både ture med og uden guide til en lækker fodboldkamp. Disse sammensættes efter kundens behov. Der arbejdes med seriøse udbydere, så kunderne får en fantastisk oplevelse, hvor der bliver taget hånd om den mindste detalje.

Fodboldture til:
England
Tyskland
Spanien
Italien
Eller?

Hermann Salg & Events har erfaring med ture for både større og mindre grupper. Golfturen behøver ikke nødvendigvis at være med en lang tur i fly. Nordtyskland, og Sverige har flotte og velplejede golfbaner, som kan spilles til fornuftige priser.

Golfture til:
Irland
Spanien
Tyrkiet
Sverige
Eller?

Kontakt Hermann Salg & Events og få et uforpligtende tilbud - vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden (medlem #2486).

 
Best of Viborg Fodbold- og golfrejser Firmaarrangementer freelance sælger
             
Kommunikation
Best of Viborg

Det bedste af Viborg samlet på en spændende platform - du skal kun kigge ét sted for at finde frem til det, du søger!

Læs mere
  Rejser
Fodbold- og golfrejser

Vi arrangerer firmarejser med sportsligt indhold og selvfølgelig også uden. Vi har stor erfaring og er en sikker rejsearrangør.

Læs mere
  Events
Firmaarrangementer

Skal vi komme med en idé? Vi har tidligere arrangeret spinning events for professionelle klubber og hold - vi kan tage en snak!

Læs mere
  Salg
Freelance salg

Jeg sælger freelance for Fitdeal og Viborg Golf Klub. Desuden sælger jeg reklameplads på byens infostandere.

Læs mere
             
             
Hermann Salg & Events