Hermann Salg & Events
   
   
   
 
 

Events og firmaarrangementer

Skal du finde penge til din idrætsforening, eller skal din professionelle sportsklub have samlet penge ind til det næste store projekt? Hermann Salg og Events kan lave den helt rigtige pakke til dette.

Det kan også være dit firmaarrangement, som vi skræddersyer i samarbejde med professionelle samarbejdspartnere. Vi kan tilbyde:

Golf event
Mange har lyst til at lave en golfturnering, men har kunden også ressourcerne? Det har vi og laver både store og små Company Days.

Spinning Events
Tidligere har jeg lavet store og små events indenfor spinning. Så skal din professionelle sportsklub, forening eller et velgørende formål havde samlet penge ind, har vi erfaringen. Det er meget vigtigt at få startet op på den rigtige måde, og her har jeg ekspertisen. Vi bygger eventen op i fællesskab, og opnår på den måde størst mulig succes. Det kan være med en fast pris eller en provisionsløsning – vi er klar på begge opgaver.

Spinningevent for Overlund GF
Den lokale fodboldklub, Overlund GF kørte den 29. august i samarbejde med Hermann Salg & Events intet mindre end 313.513 kr. ind til fordel for en ny kunstræstbane. Lokale sponsorer støttede eventen og dermed også alle de unge fodboldspillere i afdelingen. Opbakningen var fantastisk og spinning eventen blev fulgt op at en god middag i hallen.


Spinningevent for cykelhold
Det professionelle cykelhold, Team Designa Køkken Knudsgaard RTS kørte d. 26. juli 2013 i samarbejde med Hermann Salg & Events en spinning event på torvet i Skive.

13 friske sponsorer og interessenter for Team Designa Køkken Knudsgaard RTS svedte i varmen, og formåede at samle imponerende 227.312 kr. ind til det lokale cykelhold. Efter eventen var der fællesspisning, og efterfølgende afviklede Team Designa Køkken Knudsgaard RTS det årlige cykelløb i Skives gader.

Stor tak til de dygtige sponsorer, som ved fælles fodslag fik samlet pengene ind til cykelholdet.

Er du også interesseret i et arrangement, som samler penge ind til din klub eller forening? – kontakt Claus Hermann på 22 30 39 30 eller info@hermann-events.dk.

 
Best of Viborg Fodbold- og golfrejser Firmaarrangementer freelance sælger
             
Kommunikation
Best of Viborg

Det bedste af Viborg samlet på en spændende platform - du skal kun kigge ét sted for at finde frem til det, du søger!

Læs mere
  Rejser
Fodbold- og golfrejser

Vi arrangerer firmarejser med sportsligt indhold og selvfølgelig også uden. Vi har stor erfaring og er en sikker rejsearrangør.

Læs mere
  Events
Firmaarrangementer

Skal vi komme med en idé? Vi har tidligere arrangeret spinning events for professionelle klubber og hold - vi kan tage en snak!

Læs mere
  Salg
Freelance salg

Jeg sælger freelance for Fitdeal og Viborg Golf Klub. Desuden sælger jeg reklameplads på byens infostandere.

Læs mere
             
             
Hermann Salg & Events